x3lud6stue8ssgc27845z1rwydwgkj
telephone
black
+39 393 550 0450
info@colorimetriapplicata.com

Applied Colorimetry

Claudio Terribile Hairdresser

street due giugno,17 Battipaglia (SA)

P.IVA  05331900653

SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER
logo figura originale
logo figura originale
E- SHOP
Applied Colorimetry

facebook
youtube
instagram
whatsapp
© 2022 by Applied Colorimetry
education.jpeg

facebook
youtube
instagram
whatsapp

Cookies | Privacy | Withdrawal form | Conditions of sale

Discover all the news and read the latest news

All items

Dalja e ardhshme e librit te Kolorimetris se Aplikuar ne gjuhen shqipe .

21/12/2017 19:57

Claudio Terribile

News, Colorimetry, Claudioterribilehaircolorist, Book, Events, colorimetry, book, hairdressers, kosovo, albania, macedonia, training courses,

Dalja e ardhshme e librit te Kolorimetris se Aplikuar ne gjuhen shqipe .

Libri i Kolorimetris se Aplikuar e autorit Claudio Terribile i perkthyer edhe ne gjuhen shqipe .

news133-1581272472.pngnewsimage-1581272472.phpnewsimage-1581272472.phpnewsimage-1581272472.php

Libri i Kolorimetris se Aplikuar e autoritClaudio Terribile tashme eshte e disponueshme ne kater gjuhe , do tejete e gatshme ne muajt e pare te 2018 edhe ne gjuhen shqipe faleminderitbashkpunimit te Studio Pink Akademi , partner te Kolorimetris se Aplikuar neprojekt trajnimin drejt nxenseve parukier , profesionist , shkolla dhe akademite sektorit do te keni mundesi te merrni pjese ne prezentimin e librit dhe neprojektin edukativ te Kolorimetris se Aplikuar ne vendet e caktuara te Kosoves(Prishtina ) dhe Shqiperi ( Tirana) . Per ata qe jan te interesuar per kete ngjarje mund te klikojne ne kete lidhje :
DUAT TE MARR PJESENE NGJARJE 
Dhe te leni emailin tuaj , pas se ciles do te kontaktohen per me shumeinformacione . Veq kesaj do te ju dergohet nje lidhje per te shkarkuar falas parapamjen elibrit te Kolorimetris se Aplikuar per te njohur permbajtjen dhe programin engjarjes . 

Për kontaktet:
Facebook faqeStudio Pink Academy
Telefon: +386 49 379 193

news133-1581272472.pngnewsimage-1581272472.phpnewsimage-1581272472.phpnewsimage-1581272472.php
news133-1581272472.pngnewsimage-1581272472.phpnewsimage-1581272472.phpnewsimage-1581272472.php
news133-1581272472.pngnewsimage-1581272472.phpnewsimage-1581272472.phpnewsimage-1581272472.php
Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder