x3lud6stue8ssgc27845z1rwydwgkj
telephone
black
+39 393 550 0450
info@colorimetriapplicata.com

Applied Colorimetry

Claudio Terribile Hairdresser

street due giugno,17 Battipaglia (SA)

P.IVA  05331900653

SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER
logo figura originale
logo figura originale
E- SHOP
Applied Colorimetry

facebook
youtube
instagram
whatsapp
© 2022 by Applied Colorimetry
education.jpeg

facebook
youtube
instagram
whatsapp

Cookies | Privacy | Withdrawal form | Conditions of sale

Discover all the news and read the latest news

All items

Seminario di Colorimetria Applicata organizzato dall'Accademia Pink in Kosovo

16/09/2017 15:42

Claudio Terribile

Courses, colorimetry, claudioterribilehaircolorist, kosovo, pristina, accademia pink,

Accademia Pink ospita due giorni di il seminario di "Colorimetria Applicata" su tecniche di schiariture e tonalizzazioni di Claudio Terribile.

Pink Academy organizon seminar dy ditormbi "Kolorimetrinë teorike dhe zbardhimin me tonalizim" me Claudio Terribile.Seminari do të organizohet me datë 24-25 Prill 2017 në European College ofKosovoData: 24-25 Prill 2017(10:00h - 16:00h)Vendi: Rr. Gustav Mayer nr.19, Prishtine (Afer Albit tek Parku i qytetit) tekKolegji Europian i Kosoves College of Kosovo në PrishtinëNumri i pjesëmarrësve është i limituar.Me datë 3 Maj 2017 përherë të parë në Kosovë do të hapet shkolla e "Kokorimetrisë së Aplikuar"me certifikim ndërkombëtarRegjistrimet para dates 21 Prill 2017 ju ofrohet-10% zbritje si dhe libri profesional i përkthyer në gjuhën shqipe.Më shumë informata:045 310 111 / 049 379 193
AccademiaPink ospita due giorni di il seminario di "ColorimetriaApplicata" su tecniche di schiariture e tonalizzazioni di ClaudioTerribile. Il seminario si terrà il 24-25 aprile 2017 presso il collegioeuropeo del KosovoData: 24-25 aprile 2017 (10:00 h) H-16:00Luogo: st. Gustav Mayer nr. 19, Pristina pressoil collegio universitario europeo del Kosovo Kosovo Pristina. Il numero di partecipanti è limitato.Il 3° Maggio 2017 per la prima volta in Kosovoaprirà la "Colorimetria Applicata" International con Certificazionesulla Colorimetria. Prima data utile il 21 aprile 2017- per ottenere uno scontodel 10 % nonché professionista libro Tradotto in albanese.Per maggiori info: 045 310 111 / 049 379 193

newsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnews94-1581272470.png
newsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnews94-1581272470.png
newsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnews94-1581272470.png
newsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnews94-1581272470.png
newsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnewsimage-1581272470.phpnews94-1581272470.png
Create Website with flazio.com | Free and Easy Website Builder